Custom made/Maatwerk

Marco Lopulalan is als meesterglasblazer uitstekend in staat de identiteit van uw bedrijf of van uw relatie in glas uit te beelden. Door daar herkenning en emotie aan toe te voegen, zorgt hij ervoor dat uw zakelijk geschenk een persoonlijke tint krijgt.

De variatie in ontwerpen is eindeloos; van dunwandig tot massief, van strak tot organisch, van transparant tot kleurrijk en van functioneel tot decoratief

Uiteraard is het mogelijk om door middel van een decoratieve bewerking uw logo, familiewapen of andere persoonlijke afbeelding met de hand aan te brengen.

 

Foto: Karaf "Lakenhal" (1683)

glasblazer-divider.png

Ter nagedachtenis

We maken het allemaal mee, het verliezen van een dierbare. De herinnering aan diegene levendig houden, kan op verschillende manieren. Een van deze manieren is in glas. 

Samen met u maakt Marco een ontwerp. U kunt kiezen voor een urn, waar u het as in kunt bewaren. Maar u kunt er ook voor kiezen om as te laten verwerken in uw ontwerp.

Op de foto een voorbeeld van een waxinelicht houder, waarin subtiel as in is verwerkt. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Klikt hier.

 

glasblazer-divider.png

Familie servies

Voor Masterly The Hague 2021 heeft Marco een glas servies ontworpen genaamd "Amsterdam". Geinspireerd door het glaswerk uit de 16de & 17de eeuw. Oude ontwerpen in een modern jasje.

Maar hij kan voor u een heel eigen glas servies ontwerpen, passend bij u familie.

Een uniek geschenk voor een huwelijk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@marcolopulalan.nl en hij neemt contact met u op.

glasblazer-divider.png