Custom made/Maatwerk

Marco Lopulalan is als meesterglasblazer uitstekend in staat de identiteit van uw bedrijf of van uw relatie in glas uit te beelden. Door daar herkenning en emotie aan toe te voegen, zorgt hij ervoor dat uw zakelijk geschenk een persoonlijke tint krijgt.

De variatie in ontwerpen is eindeloos; van dunwandig tot massief, van strak tot organisch, van transparant tot kleurrijk en van functioneel tot decoratief

Uiteraard is het mogelijk om door middel van een decoratieve bewerking uw logo, familiewapen of andere persoonlijke afbeelding met de hand aan te brengen.

glasblazer-divider.png

Waar kunt u dan aan denken?

  • Persoonlijk Glasservies, exclusief voor / door u ontworpen.  Het bekendste glasservies wat Marco heeft geblazen, is het glasservies voor ZKH Willem – Alexander en HMK Maxima.
  • Kelk of Bokaal – een bijzonder geschenk voor uw zakenrelatie of gewaardeerde collega.
  • Urn – Koester de as van uw dierbare, thuis, op uw eigen manier.
  • Award – Bij evenementen is een glazen object een tijdloos symbool van waardering. Graag kijkt Marco samen met uw organisatie naar uw wensen. Door zijn grote netwerk van ontwerpers en designers is het altijd mogelijk om extern advies in te winnen.
glasblazer-divider.png

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de oplage en de moeilijkheidsgraad.

Neem voor meer informatie contact op via info@marcolopulalan.nl Stel hier uw vraag of geef aan dat u liever telefonisch benaderd wil worden.

glasblazer-divider.png